Recht van retour

Bent u niet tevreden over uw bestelling of heeft u het product defect binnen gekregen vanuit transport? Dan lossen wij dit natuurlijk graag voor u op!

Klanten hebben wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft de klant nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Let op, hier zit wel 1 voorwaarde aan.

  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Zodra de producten geretourneerd zijn en voldoen aan deze voorwaarde, dan zullen wij binnen 14 dagen na ontvangst het gehele aankoopbedrag en eventuele verzendkosten crediteren per bank.

Retouren ivm defect of verkeerde levering.

Zijn uw producten defect, beschadigd of verkeerd geleverd. Zorg dat je dit zo snel mogelijk bij ons meld! Het liefst binnen 2 werkdagen! Stuur een mail naar info@koopled.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om dit verder af te handelen.